יש אנשים ששותים בירה. יש אנשים שאוהבים בירה. ויש אנשים שהופכים את המשקה הזה למומחיות.
תחשבו על זה, מה יותר כיף מלהכיר לעומק משקה שכולם שותים, אבל אף אחד בעצם לא יודע עליו כלום? דמיינו את עצמכם בפעם הבאה שאתם יוצאים עם חברים – מפגינים מומחיות יוצאת דופן בתהליכי הייצור, בזיהוי הטעמים, ובאבחנה בין הסוגים. כי בינינו, למי מאתנו לא קרה ששוכנענו להזמין בירה שהובטחה להיות מוצלחת במיוחד, עד שגילינו בבהלה שהכוס המבעבעת שהזמנו טעימה לנו בערך כמו סבון נוזלי.
ובכן חברים – לא עוד! סיור במבשלה הזו הוא לא רק חוויה סופר מגניבה, קלילה ומפנקת, אלא גם יוציא אתכם מומחים מדופלמים ביותר, שמעתה והלאה – תמיד ידעו איזו בירה להזמין.
התשובה היא כמובן, בירה אלכסנדר 😉
על המקום
מבשלת אלכסנדר הוקמה בשנת 2008 על ידי אורי שגיא, טייס לשעבר בחייל האוויר שעוסק בבירה כתחביב כבר 25 שנה. ייצור בירה לחיך הישראלי זו לא משימה פשוטה, אבל לאורי הייתה מטרה אחת פשוטה וברורה: לייצר בירה ישראלית לא פחות ממעולה. ומה הסטנדרטים אליהם הוא שאף? גבוהים במיוחד, תודה ששאלתם. מבשלת אלכסנדר הוקמה ברוח מבשלות הבוטיק האירופאיות, על בסיס מסורת הייצור ללא פסטור וללא סינון.
המבשלה משתמשת בחומרי גלם איכותיים ביותר, לתת, כשות ושמרים שמיובאים במיוחד באירופה, ובמים מקומיים שעוברים תהליך אוסמוזה הפוכה, שתכליתו להביא אותם לידי ניקוי מוחלט. אחרי תהליך ייצור קפדני וארוך, הבירה ממשיכה לתסוס ולעבוד גם בהיותה בחבית ואפילו בבקבוק, כך שהטריות מובטחת ממש עד הלגימה הראשונה.
מרכז המבקרים מציע סיורים מודרכים במבשלה בהם המבקרים יקבלו הצצה למאחורי הקלעים בתוך תוככי המפעל, הסבר על חומרי הגלם ותהליך הייצור הייחודי וכמובן – טעימת לא פחות משישה סוגי בירה מעולה מהחבית, לצד פלטת גבינות כיפית. המרכז מציע סיורים מודרכים ליחידים, זוגות וגם לקבוצות גדולות בפורמטים שונים מותאמים אליכם, לצד אפשרות לקיים במקום אירועים עסקיים ופרטיים.
חשוב לדעת
- בוויז: צבי הנחל 13, פארק תעשיות עמק חפר.
- הבירות והמבשלה כשרות.
- המבשלה פתוחה לקהל בימי א-ה 9:00-17:00, שישי 9:30-14:30.