אדלינה

פתוח בשבת
טבעוני
ללא גלוטן
מקורה
יש חניה

תוכן עניינים

תוכן עניינים

בימים שבהם מיטב הקולינריה של האזור הסתכם בחומוס, עלי גפן וחבילת תותים במחיר מופקע הנמכרת בצמתים המרכזיות, נולדה לה מסעדה אחת, שהחזיקה על גבה את הטייטל המכובד "מסעדת השף של הגליל המערבי".

היום היא כבר לא מסעדת השף היחידה (ברוך השם) וגם הקולינריה של הגליל המערבי נהנית מפריחה ומגוון שלפני עשורים בודדים אפשר היה רק לדמיין. אבל היא הייתה ונותרה אחת מהפנינות הגליליות המיוחדות של האזור, עם אווירה פסטורלית, תפריט שף מוקפד ונוף פנורמי מראש הנקרה עד הרי הכרמל.

אז אם אתם מטיילים בגליל המערבי ומחפשים לוקיישן לארוחת צוהריים מיוחדת עם אווירה מדויקת – כדאי שתכירו את אדלינה.

 

על המקום 

מסעדת אדלינה, מהוותיקות שבמסעדות השף בצפון, ממוקמת בבית האבן ההיסטורי של קיבוץ כברי, אשר שימש בעבר כבית התרבות של הקיבוץ. המסעדה מציעה תפריט ים-תיכוני עם נגיעות ספרדיות, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים מהגליל ומישראל.

התפריט העשיר כולל מנות טאפאס מגוונות, בשרים איכותיים, דגי ים טריים ופירות ים. ממליצה בחום לשקול להנות לפחות מאחת מהמנות הבאות: קרפצ'יו בקר עם ויניגרט שמן זית וליים, פילה בקר צלוי ברוטב ציר ויין אדום, והמלכה של התפריט, פאייה מארינארה – תבשיל אורז בציר ים וזעפרן עם שפע של פירות ים. בנוסף לתפריט הביסטרו המוקפד, המסעדה מציעה ארוחות בוקר מפנקות, בראנץ' עשיר בימי שישי ותפריט עסקיות לצהריים בימי חול.

ועכשיו דמיינו לכם את הסיטואציה הבאה: להנות מכל הטוב הזה, כשאתם ממוקמים מול מרפסת גדולה המשקיפה אל מטעי הבננות המאפיינים את קו החוף של הגליל המערבי, ומיד מאחוריהם – הים התיכון, כחול, בוהק ומזמין. עם מזג האוויר השמשי והבריזה התמידית, מה עוד אפשר לרצות?

 

חשוב לדעת 

  • איך מגיעים? בוויז -אדלינה, קיבוץ כברי.
  • בדצמבר 24 המסעדה פתחה את שעריה מחדש לאחר סגירה ארוכה בעקבות הלחימה בצפון. שעות הפתיחה העדכניות לעת הזו הן: חמישי 18:30-22:00/ שישי 18:30-23:00 / שבת 12:00-17:00. מומלץ כמובן להתעדכן
  • מומלץ להזמין מקום מראש במספר 04-9523707.
  • קיים חדר VIP במקום עם אפשרות לקיים אירועים פרטיים קטנים.

 

פוסטים נוספים

ממומן

לא נמצאו פוסטים

אולי יעניין אתכם

פוסטים פופולרים