חמישה מקומות באזור השרון לבראנץ' בלתי נשכח

תוכן עניינים

תוכן עניינים

לא סתם יש המכנים את אזור השרון, "פרובאנס" של ישראל.

סתם, אני לא יודעת אם יש מי שמכנה אותו ככה, אבל בהתבסס על החוויות הקולינריות שלי באזור – אני מוכנה להיות הראשונה שטובעת את המושג.

כי היום באזור השרון תמצאו לא רק נדל"ן בלתי נגיש על שפת חופי הים היפים, אלא גם חוויות קולינריות מוצלחות במיוחד, שמשלבות את הטרנד העירוני עם האווירה הכפרית הפסטורלית. לאורכו ולרוחבו של השרון תמצאו מסעדות קטנות, מאפיות בוטיק ובתי קפה, הפזורים בין פינות חמד, משקים ושדות של המושבים והקיבוצים של האזור. ההיצע רב והתחרות לא קטנה, אך בכל זאת הצלחתי לאסוף לכם חמישה מקומות עם בראנץ' מצטיין במיוחד. כל אחד מהם מציע חוויה מיוחדת, קרובה לאדמה, עם תפריט מהודק ואווירה קסומה ושונה.

אז אם אתם שוחרי טעמים ייחודיים, או סתם בא לכם לברוח קצת מהשגרה העירונית המוכרת אל קולינריה בניחוח אחר, זה הזמן לגזור ולשמור את הרשימה הבאה.

 

🥐 קאופמן וכהן (הרצליה, אלן טיורינג 3)

אם אתם מחפשים מקום חמים ומפנק, הקפה החדש של קאופמן וכהן הוא בדיוק המקום. בראנץ' מלכותי יחכה לכם כאן בכל שעה שבה תגיעו, עם מאפים טריים המוגשים לאורך כל שעות היום. לא משנה מתי הגעתם – אל תפספסו את הברד פודינג ואת תפריט היין המוקפד (אל תרימו גבה, יין לצד הבראנץ' זה שילוב מושלם).

שעות פתיחה: ראשון-שלישי 08:00-15:00, רביעי-חמישי 08:00-23:30, שישי 08:00-15:30.

לפרטים נוספים >>

🥐 קפה מלצ'ט (תל מונד, דרך הלורד 1)

מסעדת שף איטלקית עם טוויסט מקומי, שמגישה בראנצ'ים מדויקים ולא שגרתיים, לצד פסטות טריות ותפיצות מצוינות, בתוך גן רומנטי ואינטימי, מלא בצמחייה ירוקה. לא לפספס את ה-"דנמרק": לחם דגנים טרי עם סלמון מעושן, קרם פרש, אבוקדו ומקושקשת רכה, כמה פשוט ככה מדויק וטעים.

שעות פתיחה: ראשון-חמישי 08:00-22:00, שישי 08:00-14:00

לפרטים נוספים >>

🥐 נומי (כפר מונש)

מסעדת שף-קונדיטוריה מוקפדת ונעימה, שמציעה מגוון עצום של מאפים מלוחים ומתוקים, שיגשימו כל גחמה קולינרית שעולה בדעתכם. המסעדה ממוקמת בתוך מבנה אינטימי וחמים, מוקף מרפסת מקורה הצופה אל חצר יפה וגינת ירק פסטורלית. מקום נהדר לבוקר רגוע ומפנק במיוחד.

שעות פתיחה: ראשון-שבת 08:00-15:00

לפרטים נוספים >>

🥐 חנן הגבן (דרך ההתיישבות 25, מושב חרות)

אם אתם גיקים של מחלבות, או סתם חולים על גבינות איכותיות, המגבנה של חנן היא המקום בשבילכם. תמצאו כאן מגוון עשיר במיוחד של גבינות ביתיות, מוכנות בעבודת יד ובהמון אהבה ומסירות, על פי שיטות מסורתיות. מלבד הגבינות המעולות תוכלו להנות מסיור מודרך, טעימות ומוצרי מזווה איכותיים ממגוון משקים ישראלים.

שעות פתיחת החנות: ראשון-חמישי 08:00-15:00, שישי 08:00-14:00, סיורים בתיאום מראש.

לפרטים נוספים >> 

Screenshot

🥐 תל יצחק בייקרי (קיבוץ תל יצחק)

מאפיית בוטיק קסומה, בתוך מסעדת הביסטרו שמשמשת גם כגן אירועים. התפריט כולל פחמימות מושחתות, כריכים מושקעים, סלטים ומגוון רחב של מוצרי מזווה כמו יינות, גבינות ועוד. ממליצה בחום להגיע מוקדם, לתפוס לכם מקום בחצר הקסומה והמוצלת, ולא לפספס את הקרואסון פרצל והלביבות בלאדי.

שעות פתיחה: כל השבוע 07:00-16:00, שישי עד 15:00.

לפרטים נוספים >>

*ואם כל הדיבורים על אווירה כפרית, פסטורליה וטבע, עשו לכם חשק לשלב עם הבראנץ' גם מסלול טיול קליל או תצפית מרהיבה, הקליקו כאן לכל ההמלצות ותתפרו לכם יום קסום במיוחד ברחבי השרון.

פוסטים נוספים

ממומן

לא נמצאו פוסטים

אולי יעניין אתכם

פוסטים פופולרים